Πρωτιές από τους Ποδηλάτες Χίου

 

Με τον καλύτερο τρόπο έκανε πρεμιέρα η ομάδα των Ποδηλατών Χίου στο Τρίαθλο με την αθλήτρια Μυλωνά Ειρήνη να τερματίζει πρώτη στο 10th XTERRA Greece | Vouliagmeni Off Road TRIathlon/Aquathlon στην ηλικιακή κατηγορία 20-34.

Ολοκληρώνοντας την πρώτη όμορφη 10ετία στην Ελλάδα, το XTERRA Greece | Vouliagmeni, εισήλθε στη νέα, πιο δυναμική, πιο εξωστρεφή, πιο περιπετειώδη και συμπεριληπτική εποχή του. Με επίκεντρο την εξαιρετικής ομορφιάς πλαζ Βουλιαγμένης, είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε αγώνες Τριάθλου ενηλίκων(Σάββατο 22 Απριλίου 2023)  οι οποίοι αναπτύχθηκαν κολυμβητικά εντός του όρμου της Βουλιαγμένης και στα βουνά του Νότιου Υμηττού: Φασκομηλιά και Πευκωτό ως προς το ορεινό ποδήλατο και τρέξιμο, ενώ ακολούθως… το Παιδικό Τρίαθλο (Κυριακή 23. Απριλίου) το οποίο πραγματοποιήθηκε  εντός της οργανωμένης και προστατευμένης για τους μικρούς φίλους του Τριάθλου, πλαζ.

Μεγάλη επιτυχία είχε στην γειτονική μας Λέσβο ο αθλητής των Ποδηλατών Χίου Δημήτρης Αλεξίου ο οποίος  τερμάτισε πρώτος στον 5ο Ποδηλατικό Μαραθώνιο Γέρας, σε ένα πολύ δύσκολο αγώνα που ανέδειξε το πολύ καλό επίπεδο στο οποίο βρίσκετε αυτή την στιγμή ο Αλεξίου.

Ο ποδηλατικός γύρος της Γέρας έγινε την Κυριακή 23 Απριλίου 2023. Ο αγώνας ξεκίνησε από την πλατεία του Μεσαγρού στην Γέρα και ακολουθούσε μια μαγευτική διαδρομή 30 χιλιομέτρων  μέσα από  τους αγροτικούς δρόμους προς  Πλακάδο και  Παλαιόκηπο, ξωκλήσι της  Ζώσας, περιοχή Νίτσα και  Παλιόκαστρο ενώ ήταν συνδιοργάνωση του πολιτιστικού Συλλόγου Μεσαγρού ¨ΕΙΡΗΝΗ¨, του ΝΠΔΔ Δήμου Μυτιλήνης και του Επιμελητήριου Λέσβου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.